top of page

Projectmeubelen

Bent u op zoek naar een producent van projectmeubelen? Wij produceren maatwerk projemeubelen in onze eigen meubelfabriek in Oss. Alle expertise zit bij ons onder één dak. In de fabriek werken stiksters, snijders, stoffeerders, houtbewerkers en spuiters intensief samen aan de meest uiteenlopende projecten. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal projecten die afgelopen jaar opgeleverd zijn.

Projectmeubelen Meubitrend Projecten 

Al ruim een halve eeuw produceren wij projectmeubelen. Ooit vanuit een oud schuurtje
gestart, maar die schuur heeft inmiddels plaats gemaakt voor een indrukwekkende fabriek.
Wij weten als geen ander onze ervaringen in de meubelbranche te vertalen naar gedegen projectmeubelen. En doordat alles bij ons onder één dak geproduceerd wordt, kunnen
wij gehoor geven aan al uw wensen en aan de wensen van uw klant.
Een exclusief en breed scala aan maatwerk projectmeubelen!

We zijn actief in alle geledingen van de projectbranche. Zo zijn vele horecazaken, vakantieparken, kantoorgebouwen, zorginstellingen en hotels al uitgerust met onze authentieke meubelen. Onze grondstoffen betrekken we bij bekende leveranciers uit de regio en alle meubels worden stuk voor stuk op ambachtelijke wijze geproduceerd.    

Contact opnemen met Meubitrend Projecten
Wat wij belangrijk vinden bij Meubitrend Projecten? Persoonlijk contact! Neem dan ook direct contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze projecten. Op werkdagen zijn wij tussen 08.00u en 17.00u bereikbaar op telefoonnummer 0412 69 69 06 of stuur een e-mail naar info@meubitrendprojecten.com. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw vraagstukken te bespreken. 
 

Ook bent u van harte welkom in onze showroom in het Noord-Brabantse Oss, waar de
koffie al voor u klaar staat. Maak, via onderstaande knop, een afspraak voor een bezichtiging
en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Meubitrend Projecten.
U vindt ons op Vorstengrafdonk 41 in Oss.   

 

 

 

 

bottom of page