top of page

Hotelmeubilair

Voor de inrichting van een hotel zijn comfort en uitstraling van groot belang. Vandaar dat meubelen van Meubitrend Projecten vaak worden toegepast in hotels. Zowel in lobby’s, restaurants als kamers van hotels worden onze houten en gestoffeerde meubelen graag geplaatst voor die extra sterren uitstraling.

 

Door de ruime keuze binnen onze productie weten de professionele hotel inrichters ons te vinden als het gaat om onder andere hoofborden, bureaus, zithoeken, fauteuils voor de hotelkamers. Maar ook de comfortabele lounge bank, imposante lobby tafel of praktische ontbijtbank komt custom made uit onze fabriek.

Meubelen voor hotels

Hotel concepten draaien meer en meer om de totale beleving en verrassend meubilair speelt daarbij een niet te onderschatten rol. Wie kiest voor Meubitrend Projecten wordt in de realisatie niet geremd door beperkingen van kleuren of vormen omdat alles op opdracht wordt gemaakt in de Nederlandse fabriek in het Brabantse Oss.

 

Meubitrend produceert al meer dan 40 jaar meubelen op ambachtelijk wijze. U kunt voor één uniek meubel voor een hotel bij ons terecht. Maar zeker ook voor honderden stuks welke snel gemaakt moeten worden, bent u Meubitrend Projecten aan het juist adres.

 

Waar alles binnen de hotel wereld draait om de klant beleving doen wij ook stappen extra om onze klant te ondersteunen met de inrichting. We kijken hoe we de best mogelijke oplossing kunnen leveren voor het gewenste budget en met onze meubel expertise denken we mee voor het beste eindresultaat.

 

Kijk bij onze portfolio of producten voor een impressie van onze meubelen en projecten.

bottom of page