top of page

Kantoormeubilair

Een ontspannen werksfeer is binnen kantoren erg belangrijk. En daarnaast telt het zeker ook dat het er inspirerend uitziet.  Meubitrend Projecten maakt geen doorsnee kantoormeubelen maar wel heel veel meubelen voor op kantoor. Met de huidige interieurtrends binnen de kantoorinrichting zijn we de laatste jaren toch ook uitgegroeid tot een serieuze producent van kantoormeubelen.

 

Of het nu gaat om een bank voor in de entree, tafels voor in de vergaderruimte, werktafels voor op kantoor, wandkasten om uw pronkstukken in tentoon te stellen of uw kantine te voorzien van meubilair bij Meubitrend Projecten bent u aan het juiste adres.

Onze mogelijkheden

De mogelijkheden van onze kantoormeubelen zijn eindeloos. Wij produceren  geluid akoestische wandpanelen waardoor vergaderruimtes aangenamer aanhoren. Ons standaard assortiment biedt diverse gestoffeerde wandbank oplossingen welke complete vergaderruimtes vormen. Deze vergaderruimtes zorgen er voor dat er binnen een druk kantoor ook afgezonderd gewerkt kan worden. Dit alles kunnen wij op maat produceren zodat kantoren zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk ingericht kunnen worden.

 

Als kantoorinrichters zelf een idee hebben over een nieuw kantoormeubel kijken wij graag mee naar de mogelijkheid om dit bij Meubitrend Projecten te produceren. Zodat kantoren en kantines ingericht kunnen worden met het nieuwste meubilair.

 

Voor onze gestoffeerde kantoor producten is het mogelijk om te kiezen uit een zeer ruim scala aan stoffen. Erg praktisch als de architect voor de bureaustoelen als gekozen heeft voor een bepaald stof merk. Kvadrat, Camira, Vescom enz enz alle denkbare stoffen kunnen worden toegepast op bijvoorbeeld uw bel plek of akoestische wand.

 

Laat ons weten wat u zoekt of maak een afspraak om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

bottom of page