top of page

Leisure meubilair

Als we tegenwoordig gaan ontspannen, willen we ook ontspannen. Comfortabel meubilair is dan ook onmisbaar tijdens een weekendje weg, een voetbalwedstrijd bekijken vanuit de business club, na het sporten in de kantine, of in een chalet genieten van uw vakantie. Met onze ruime ervaring met het produceren van meubilair weten wij absoluut wat comfortabel meubilair is.

 

Met ons ruime productaanbod van meubelen hebben wij in vele gevallen de mogelijkheid om aan de wens van de klant te voldoen. Dit is ook de reden dat projectinrichters met ons samenwerken op het gebied van leisure meubilair.

Mogelijkheden van Meubitrend Projecten

Nu hoeft niet ieder meubel compleet opnieuw bedacht te worden. We beschikken namelijk al over een breed assortiment van tafels, eetkamerstoelen, fauteuils, banken, kasten dressoirs en hockers. Maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerpen bij ons in te sturen. Via deze weg kijken we samen naar de mogelijkheden om het beste resultaat uit het project te halen.

 

Samen met de klant kijken we voor leisure meubilair ook goed naar de eisen van het meubilair. De 5 sterren bungalow heeft nu eenmaal andere verwachtingen dan de groepsaccommodatie voor voetbalteams. Van hufterproof tot high end behoort tot onze mogelijkheden.

 

Met het in Nederland geproduceerde meubilair van Meubitrend Projecten heeft u naast ontspannende meubelen voor uw klanten ook een ontspannen samenwerking.

bottom of page