top of page

Zorgmeubilair

Banken, stoelen, fauteuils, kasten, tafels en zelfs bedden hebben wij in ons assortiment waarmee we een heel breed aanbod kunnen bieden binnen de branche. En ook qua stijl zijn er vele mogelijkheden. Nostalgische meubelen voor de ouderenzorg of een design bank voor in de wachtruimte. Wij maken het.

Mogelijkheden voor zorgmeubilair

Als er hout, schuim en stof aan een meubel te pas komt kunnen wij van Meubitrend Projecten het voor u produceren. Wij schrikken dan ook niet van een eigen ontwerp, speciale vorm of kleur. Omdat wij alles in opdracht maken binnen onze fabriek in Oss zijn wij flexibel in het produceren van zorgmeubilair.

 

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten in de markt op het gebied van meubelstoffen of kunstleder in de zorg, zijn wij in staat om zorgmeubelen zo uit te voeren dat ze exact passen bij verwachtingen op de betreffende afdeling. Reinigbare stoffen, vochtwerende stoffen en zelfs anti bacteriële bekledingen  kunnen wij standaard aanbieden.

 

Ook op het gebied van houten meubilair kunt u rekenen op onze specialismes. Diverse tafels zijn reeds rolstoelvriendelijk en indien gewenst wordt dit aangepast. Daarnaast vormen ook veiligheidsglas en speciale scharnieren opties binnen ons houten meubel pakket. Dit zodat het product veilig kan worden toegepast binnen de zorg afdeling.

bottom of page