top of page

Horeca meubilair

Binnen de horeca draait het allemaal om de totaalbeleving van de bezoekers. Gastvrijheid, smakelijk eten en drinken en een mooie, maar zeker ook comfortabele omgeving moeten samenkomen. Goed meubilair is dan ook onmisbaar. Meubitrend Projecten produceert een breed aanbod meubelen om een restaurant volledig te kunnen voorzien van nieuw interieur. Bij Meubitrend projecten bent u aan het juiste adres als het gaat om tafels, gestoffeerde stoelen of complete wandbanken. Dit alles wordt op maat gemaakt zodat de meubelen perfect passen in het totaal concept.

Mogelijkheden horeca meubilair

Onze meubelen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Zo bieden wij horeca banken op maat zodat alle ruimtes in uw restaurant goed benut kan worden. Een wandbank met hoge rug of toch met een lage rug, liever een wandbank met capitons of toch liever zonder. Het is bij Meubitrend Projecten allemaal mogelijk.

Wij treden graag buiten de gebaande paden. Wilde ideeën van architecten en ontwerpers zijn van harte welkom en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om van deze ideeën werkelijkheid te maken.  We houden daarbij ook rekening met het budget en de wensen. Op deze manier werken we samen naar het optimale eindresultaat.

 

Met al meer dan 40 jaar ervaring en 20.000M² oppervlakte is het voor ons mogelijk om één bank in relatief korte termijn te produceren, maar ook is het mogelijk om uw volledige restaurant te voorzien van nieuw meubilair.

 

Als u inspiratie wil opdoen over onze mogelijkheden van horeca meubels bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie over wat Meubitrend Projecten te bieden heeft.

bottom of page