top of page

Projectinrichting onderwijs

Het onderwijs is de laatste jaren flink veranderd. De nieuwe manier van lesgeven heeft ook  invloed op de  inrichting van scholen. Klaslokalen, kantines, overlegruimtes, docentenkamers en collegezalen zijn allemaal ruimtes die worden voorzien van meubilair.

 

Met de opkomst van de nieuwe onderwijs vormen worden ook wij als meubelproducent steeds vaker ingeschakeld voor het realiseren van inrichtingen. Wandbanken hebben hun intrede gedaan in de aula’s en gangen van scholen. En ook akoestische meubelen worden vaker ingezet in de onderwijs omgeving.

Mogelijkheden projectinrichting onderwijs

Omdat wij onze meubelen op maat maken is het logisch dat we ze voor elke maat maken. Dus zowel in het basis onderwijs, het middelbare onderwijs als het midden en hoger onderwijs maken wij passende meubelen welke aansluiten bij de doelgroep.

 

Voor bureaus en schoolstoelen willen wij u graag doorverwijzen naar specialistische producenten maar voor alle andere meubelen in het schoolgebouw willen wij u graag ondersteunen. Tafels en stoelen voor een lerarenkamer? Een lounge in de aula? Treinbanken voor een studie ruimte? Zoals het bedacht en bedoeld wordt, zo zullen wij het maken.

 

Uiteraard zorgen we met onze ervaring dat het meubel voldoet aan de eisen die de ruimte met zich brengt. Bekledingen worden geselecteerd op intensief gebruik en we rekenen bij de opbouw van de meubelen op lange en zware schooldagen.

 

Wilt u weten wat wij voor het onderwijs hebben gemaakt en kunnen maken? Neem contact met ons op en we leggen het u graag uit.

bottom of page