top of page

Meubelfabriek

Een gouden combinatie van houten én gestoffeerde meubelen onder één dak.  

Meubitrend Projecten is een toonaangevende meubelfabriek met inmiddels een halve eeuw ervaring in de projectinrichting. Een groot en gedreven team, kundige handen, betrouwbare leveranciers én het juiste gereedschap. Die ingrediënten zorgen ervoor dat wij binnen de projectinrichting kunnen maken wat de klant van ons vraagt.

Meubelfabriek Oss

Onze meubelfabriek zit gevestigd in het Noord-Brabantse Oss. In de fabriek in Oss werken houtbewerkers, stoffeerders, stiksters, snijders, spuiters en cadcammers samen aan het realiseren van onze opdrachten. Plaatst u een bestelling bij Meubitrend Projecten, dan koopt u letterlijk direct bij de bron. De grondstoffen die in het productieproces worden gebruikt, betrekken we bij leveranciers uit de regio en alle meubels worden in onze eigen meubelfabriek gemaakt. U profiteert van korte levertijden, betrouwbare service en duurzame en
eerlijke producten.

Meubelfabriek in samenwerking met…
We zijn actief in alle geledingen van de projectbranche. Zo zijn vele horecazaken, vakantieparken, kantoorgebouwen, scholen en hotels in binnen- en buitenland al ingericht met onze meubelen. Dit alles in nauwe samenwerking met architecten, projectinrichters, interieurbouwers en ontwerpers. In overleg met hen zoeken we naar creatieve vormen en bijzondere kleuren om de mooiste projecten te realiseren.

Contact met Meubitrend Projecten | Handmade in Holland
Een catalogus hebben we niet. Verwacht van ons ook geen boek of webshop artikelen, want onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd. Wij maken wat onze klanten vragen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0412 69 69 06 of stuur een e-mail naar info@meubitrendprojecten.com. Onze medewerkers adviseren u graag over onze producten en over de werkwijze.

Ook bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze meubelfabriek in Oss.
U vindt ons op Vorstengrafdonk 41 in Oss.


 

Dagelijks maken wij meubelen die via onze partners op de meest uiteenlopende plekken terecht komen.
Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op.

bottom of page